treslivesintheory

Lussebullestrejk

Kategori: Allmänt

- Dag.

Komiskt. Jag som hade förutsätt ett händelsefylld och mysig veckoslut. Så sitter jag nu här ensam - fast ensam, det var ju vad jag ville vara! -. Inte ens min välplanerade bakning av lussebullar känns lockande, komiskt nog. Det kan nog också bero en del på att jag vaknade med tuppen, begav mig till tandläkaren, borrade utan bedövning, kom hem, gick och la mig, vaknade 1,45h senare, drog till jobbintervjun, handlade, kom hem, duschade och slutligen satte mig här i vetskap om att jag kommer att få spendera min fösta kväll som fri från bök&stök, själv. Jag klandrar ingen, ingen alls. Jo, kanske lite mig själv :). Naemenshit. Kankse man ändå skulle gå och slänga på sig lite kläder och sätta igång och baka mina efterlängtade lussekatter då! - Undra om de fortfarande säljer julmust på netto? - Det är ju trots allt mysig att vara för sig själv. Nyttigt för mig som faktiskt valt att leva ifrån mors och systrars underhåll under vardagar här framöver. Spendera lite tid för mig själv, den trevligaste människan på jorden, låter ju inte helt fel ;).

Nu tänkte jag att jag lägger upp en helt onödig bild, som inte har någonting som helst med textens innehåll att göra. Bara för att jag kan!




                                                

Radhuspoesi

Kategori: Allmänt

Hejåhå!

Flera tysta dagar i rad. I've been busy! Upptagen med festivaler och annat skoj!
 
Jag är tom. Vet inte vad jag ska skriva. Jag är trött som satan men jag vill inte sova. Jag har nu kommit till ett stadie då jag inte tycker om att sova , vilket är extremt konstigt därför att det är mig vi talar om. Sömn kan inte längre tillfredställa mig! Åhnej, min nya passion i livet är : livet. Jag ska från och med nu börja ägna mig åt nya saker, uppleva nya och gamla ting på annorlunda spännande sätt! Jag blir helt uppspelt när jag tänker!!! Känns sjukt...


: Ännu ett oresonligt tankesätt AAAAAAAAJ VAONTJAFICKIHUVETNU!


G'natt.                                                              Såhär glad kan man se ut.