treslivesintheory

Freeday

Kategori: Allmänt

Värst vad jag har blivit flitig då! Nu har den här bloggen faktiskt fångat mitt intresse riktigt ordentligt. Kan vara skönt att skriva av sig en aning ibland - känns så otroligt lättande när man är medveten om att ingen läser den! -. En avkoppling från den ytte världen så att säga.
Idag har jag faktiskt fått lite gjort! Nej, inget vettigt men ändå. Jag har tillsammans med min mor och min storasyster kört runt i HELA Mönserås (för ni som vet inte är så stort) för att leta efter någon jäkla möbelaffär. Vi hittade den till slut men belv allt annat än tillfredställda.
Som en blixt salgen från himlen bestämde vi  oss, Johanna och Jag för att gå på bio! Eftersom att vi kvällen innan - av ren slump - hade kollat på två Sex and the city avsnitt, var det ju alldeles förträffligt att gå och titta på långfilmen som är ute på bio just nu. Vi drog dit i Johannas lilla Nissan Micra. Vi satte oss sedan bekvämt tillbakalutade i varsin biostol med varsin cola i handen och satt där de kommande 2,5 timmarna. Filmen var bra, behaglig och för en gång skull smugglade jag inte upp moblien ur fickan & tittade på klockan och tänkte - Åh.. Är den inte slut någon gång!? Bara det gör mig förvånad. Filmen var skön, inte för att jag tittat särskillt mycket på serien som har gått på tv, men man hittade snabbt den röda tråden i storyn och följde enkelt med i handlingen.
 
Nu, mina kära damer och herrar ska jag dra mig till kojs!
            ¤      ¤ ¤
Godnatt! ¤ (( ¤  ¤
                ¤      ¤ 



Dagens låt : Loke - Expojkvännens sång

" Du vet hur jag brukar låta! Dramatisk och pretentiös.
 Du som läste mina tankar, och värmde mig när jag frös.
 Du vet att jag aldrig gör er illa. Att jag kommer va äckligt generös.
 Men hela tillvaron känns så jävla meningslös.

 Jag vet jag borde inte älska så förtvivlat som jag gör.
 Från djupet av min självömkan. Jag vet!
 Det finns risker med kärleken och det svider när den dör
 men det var du som talade om evighet.

 Så nu planterar jag ett träd. Dödens träd. En idegran.
 Jag låter dig flyga vackra fågel. Nu är du fri och jag är human.
 Men jag ska rista in ditt namn i trädets svarta, brända bark.
 För jag kan älska mer än någon annan men jag har svårt för att vara stark. "

Dimmiga dagar

Kategori: Allmänt

Bloggibloggibloggi..

Lealösa dag!
Jag kan inte minnas sist jag sovit så mycket som jag har gjort nu de senaste dagarna. Jag halvfruktar att all min sömn kommer att komma som ett bakslag och sedan lämna mig helt sömnlös för resten av sommaren! Men det lär förmodligen knappast bli mitt öde.


Förutom att ha dagen har varit allmänt seg och att jag har sovit mestadels har den också spenderats i form utav packning. Nu är nästan hela mitt rum färdigpackat, med betoning på nästan. Det är fortfarande en del saker som behöver kartonger och mitt skyhöga torn med nytvättade kläder bara växer och växer utan att jag hinner stoppa in dem i garderoben (rummet är med andra ord inte någon direkt fröjd för ögat!). Jag måste säga att jag ser fram emot flyttningen på måndag, inte just att flytta men att vara färdiginstallerad i mitt nya rum och bara - tro det eller ej - få sova där! Jag ser självkalart också fram emot att få reda på om jag kommer in på gymnasielinjen jag har valt, vilket i väntan på tar död på mig!



Jag längtar efter min Kim! Han härjar nu på Peace&Love festivalen i Borlänge medan jag drygar ut dagarna på bästa sätt genom att inte göra någonting! Härligt, härligt! Känns som att jag kommer att näma honom ett antal fler gånger i min
blogg under de närmsta dagarna.

                                              

Nu är klockan 23.01 och jag funderar seriöst på att ta en dusch, vilket jag har längtat efter hela dagen och sedan slänga mig i sängen. Jag vet att bägge delarna är uteslutna. Jag kommer förmodligen somna ikväll utan att ha duschat och med oönskad musik i öronen inte kunna sova, därmed bli sur och ta ut mina agritioner på närmsta oskyldiga människa jag kan hitta i min omgivning. - Jag måste ändra attityd!


Jag beslutade mig till sist för att slänga mig på soffan och kolla på ett&annat meningslöst program, Sex and the city verkar mest lockande.



Ha en fin natt!
Kärlek och respekt till mina systrar och bröder!

920625

Kategori: Allmänt

GRATTIS TILL MIG!

Yesch, today är det min birthday!


En högst oseriös bild på mig och min syster!

Jag & Johanna

Midsommar

Kategori: Allmänt

Åh! En sån härlig midsommarhelg det har varit. En del missförstånd och sinnesrubbningar men i helhet helt underbart. Spenderade själva midsommarafton tillsammans med min käre Kim, Syster, Ida, Johanna och Amanda i Idas kollektivstuga. Sjukt mysigt var det och mätt blev man! På lördagen bar det av till Böda tillsammans med Syster och Kim där resten av familjen hade hyrt en liten stuga. På söndagsmorgon var det dags att packa ihop diverse saker och bege sig hemåt. En efterlängtad dusch och en sömnfylld natt väntade sedan. Min helg blev otroligt lyckad och minnesvärd :).

Kärlek till mina närmsta!

Jag & Kim

Avslutningskonsert

Kategori: Allmänt

{ SuCK! Kan inte telefonen ringa någon gång? }

Imorgon äre iallafall avslutningskonsert för skolan. Särskilt nervös kan jag inte påstå att jag är. Ännu. Ska för överigt sjunga Turn you lights down low med Bob Marley, det lär bli nice ^^.

Idag ska jag förhoppnigngsvis vara med Kim, hemma från Sweden Rock nu.. Så jag har längtat! :)


Men nu drar jag mig!

KRÄM.

Johannes&Jag på bilden
Johannes&Jag

Springbreak

Kategori: Allmänt

Händelsefyllda dagar!! Springbreak var kanske något av en besvikelse för min del, fast jag visste i för sig att jag inte var där för musiken. Håkan var väl det ända som jag tyckte svängde ^^.
Vädret underbart, människorna VACKRAST!  

Därefter förljde en inte allt för stadig Kim med mig hem ^^. Myspys <3



      "För jag är kär i den finaste pojken i världen!"
                    image11